2011-07-14 12:24:12• hírek • Póti Orsolya

Töltsd DJ partival a hétvégi estéket!

Ennyi jól sikerült fesztivál után újabb bulis estékkel várják a szórakozni vágyókat a Szatmári Kulturális Napok szervezői. Július 15-16 között DJ Mix Partyra kerül sor az Insomnia Clubban.

Az idei Szatmári Kulturális Napok szervezői, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Megyei Tanács, a kulturális programok mellett a szórakozásnak, a bulizásnak is teret engedett, hiszen eddig is több fesztivállal és szórakoztató programmal várta a kikapcsolódni vágyó szatmáriakat.

A rendezvénysorozatnak azonban még koránt sincs vége, hiszen július 15 és 16-án kerül sor arra a DJ Mix Partyra, melynek meghívottjai a klub zene kedvelők körében jól ismert lemezlovasok. DJ Gaby, a szatmári Nord Vest TV „Reggeli tea" című műsorának rendezője és számos szatmári dj mentora klub, house és kommersz zenét kever majd a pult mögött, fellépnek az Insomnia Club dj-i is, DJ Soso és DJ Cataboy, majd a szatmári származású lemezlovashölgy, DJ MeeWee zenéjére bulizhat a közönség.

De itt lesz a bukaresti DJ Yaang, aki egy hónappal ezelőtt csapott fergeteges partit a szatmári reptéren, és a budapesti klubok egyik legjobb lemezlovasát, dj Hamvait hallhatják a partizók.

A partik pénteken, illetve szombaton este 22 órától kezdődnek az Insomnia Clubban. A beléőjegy ára 10 lej.

 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: